Pevka – javna oseba – umetnica – vokalna igralka

Pogoji sodelovanja

Podatki o podjetju:

Naziv podjetja: Katja Ajster s.p., Ulica Juša Kozaka 39, 1000 Ljubljana, Slovenija

Matična številka: 8736111000
Davčna številka: SI21076120
Poslovni račun odprt pri Delavska hranilnica: IBAN: SI56 6100 0002 4729 236
Vsebina spletne strani WWW.KATAYA.SI je last Katja Ajster s.p.

Uporabniki z uporabo spletnih strani www.kataya.si sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. www.kataya.si in uporabniki s splošnimi pogoji urejajo tudi medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini kataya.si. Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. 

Katja Ajster s.p., si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh www.kataya.si kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče. 


1. OMEJITEV ODGOVORNOSTI 

Katja Ajster s.p. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani www.kataya.si in vanje vključenih vsebin. Katja ajster s.p. si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletnih strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb. Katja Ajster s.p. si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na straneh www.kataya.si glede cen, opisov itd. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti.  


2. OMEJENA PRAVICA UPORABE 

Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja Katja Ajster s.p. prepovedana.


3. ZAŠČITA ZASEBNOSTI 

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh www.kataya.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Katja Ajster s.p. varovala ter preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. 

4. CENE 

Vse cene so v evrih (EUR) in so vezane na državo. Za kupce iz držav Evropske unije cene vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila. Cene veljajo do objave novega cenika na spletni strani kataya.si. Cenik je objavljen v sklopu kontaktnega obrazca na strani Rezerviraj Katayo.


5. NAČINI PLAČILA NA SPLETNI STRANI WWW.KATAYA.SI 

Za kupce v Sloveniji je možen način plačila: 

a) plačilo z nakazilom na poslovni račun Katja Ajster s.p.

OPOZORILO! 

Vse oblike svetovanja, rituali in napovedi, ki so objavljeni na spletni strani www.kataya.si in/ali v knjigi VRNITEV K SEBI, ki se prav tako prodaja na tej spletni strani www.kataya.si, le dopolnjujejo tradicionalne oblike terapevtskih pristopov, svetovanja oziroma zdravljenja in jih nikakor ne morejo nadomestiti!