Pevka – javna oseba – umetnica – vokalna igralka

Biografija

kataya

Kataya, Katja Ajster je vsestranska umetnica, vrhunska vokalistka, glasovna interpretatorka, igralka, pisateljica in globoko razmišljujoče multidimenzionalno bitje. V svoji 15 let trajajoči karieri je sodelovala z mnogo uspešnimi slovenskimi glasbenimi skupinami s katerimi je izdala uspešne pesmi, prav tako v solo karieri, sodelovala pa je tudi v popularnih televizijskih oddajah kot so Znan obraz ima svoj glas, Zvezde plešejo, Zvezda magazin. 

Zaradi izjemnega znanja, razumevanja sveta in zanimanja za ezoteriko je kot polnovredna gostja in sogovornica večkrat nastopila v  izjemno gledanih oddajah kot so Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom, Klepet ob kavi in še mnogo drugih. V svoji glasbeni karieri je izdala mnogo uspešnih pesmi, nastopala pa je tako na drugem koncu sveta v Los Angelesu, kjer je sodelovala z najboljšimi producenti svetovne glasbene industrije, kot v Evropi; v Angliji, v Nemčiji, na Češkem, na Hrvaškem in vsepovsod po Sloveniji. Nastopila je tudi na Emi 2017, kjer je predstavila duet z znanim havajskim pevcem Duncanom Kamakano, ki je sodeloval v uspešnem ameriške šovu The voice.

Kataya – glasovna igralka

Kot glasovna igralka je v več kot 12 letni karieri v glavnih enskih vlogah nastopila v mnogo filmskih uspešnicah kot so Moana, Smrkci (Smrketa), Kako ukrotiti svojega zmaja, Ledena doba, Čudežna kad doktorja Proktorja, Zvončica, Rio 1 in 2 in v desetinah vlog za televizijo kot so Raziskovalka Dora, Star Wars, Čebelica Maja, princesa Nella, Mia in jaz itd. njena karizma in nedolžni otroški šarm privlačita tako starejše kot mlade generacije, zato Kataya redno nastopa tako na zabavah za odrasle kot za otroke. 
Že od majhnih nog se je počutila, kot da ni iz tega sveta, vseeno je sledila svojim zemeljskim sanjam, poti, po kateri stopa še danes, pa se je pridružilo ezoterično poslanstvo, pomagati ljudem razumeti sebe, svet v katerem živimo in se povezati z našo kolektivno zavestjo in medzvezdnimi brati in sestrami iz drugih osončij, dimenzij in planetov. 

V času glasbenega ustvarjanja v mestu angelov se je udeležila ene izmed svetovno znanih delavnic ustanovitelja človeško inicijaniranega kontakta z nezemljani, vsesplošno velecenjenega doktorja Stevena Greerja, kjer se je prvič spoznala z njegovo metodo klicanja naših sorodnikov z drugih planetov. Od majhnega je vedela, da bo napisala knjigo in ljudi soočila z resnico. Pot duhovnega prebujanja je nadaljevala s pomočjo svetovno znane duhovne vodičke in kanalizatorke duhovnih vodičev Elizabeth April, s katero sta mesečno razvijali njene sposobnosti in odvijali plasti duše. Vseskozi je na domačih tleh imela ultimativno podporo ter pomoč vsem dobro znane in priznane energetske terapevtke in svetovalke Elene Sofie Seničar. Skozi ta proces je Kataya, Katja Ajster, lahko dostopala do mnogih informacij, ki jih je nosila v sebi in počasi začela manifestirati svojo usodo.
Kmalu zatem se je povezala s kolektivno zavestjo, ki je v vseh nas in do katere ima dostop vsak in začela doživljati intuitivne uvide v našo realnost, ki jih je nato skupaj s svojimi mislimi, interpretacijo in nabranim znanjem združila v svojem prvencu imenovanem Vrnitev k sebi.

Katjino poslanstvo je tudi po besedah svetovne znane Elizabeth April, da s čim širšim občinstvom deli svojo energijo, jih zdravi z glasom, poda informacije, ki jih čuti preko svojih vsebin, ki jih bo z vami delila na tej strani.

Po knjigi napovedujemo serijo branih pravljic za otroke, brane meditacije za otroke in odrasle, pomirjevalne tehnike in glasbeno vsebino s katero vas Kataya dvigne na drug nivo vibracij.
Čas je, da se vrnete domov.
Vrnite se k sebi.