katja ajster kataya

V svetu, ki nas razdvaja in distancira drug od drugega je čas, da vzamemo moč v svoje roke. V nas je. Vrnite se k sebi.

Knjiga Vrnitev k sebi je moj prispevek k novemu svetu, ki prihaja. To je svet v katerem se bomo zanašali nase, na svoje starodavne intuitivne občutke, na absolutno ljubezen do sebe in svet, v katerem svoje moči ne bomo več polagali v druge roke. Kot vsak človek, sem tudi jaz doživela marsikatero preizkušnjo, slab, patološki in nasilen odnos. Svojo moč sem razdala, ker nisem vedela bolje, nisem znala. In to sem si skozi mučen proces morala znati oprostiti. Ko sem začela čistiti generacijske vzorce in doživljati “The dark night of the Soul” sem praskala plasti s svoje duše, ki so mi razkrile moje bistvo in me pripeljale bližje k sebi. Zato je naslov moje prve knjige tak; Vrnitev k sebi.

Naročite knjigo Vrnitev k sebi

vrnitev k sebi

V življenju ljubimo, sovražimo, imamo družino, podporo prijateljev in tako naprej, če imamo srečo, vendar VEDNO, od začetka do konca imamo ultimativno samo nekoga, SEBE. In zato v svoji knjigi večkrat ponovim tale stavek: “Priznajte si svoj bullshit!” In da, pustim ga v angleščini, ker tako dobro zavibrira, ko ga izgovorite, kar malce zbode, kajne? Veste kaj mislim s tem?

Če ne bomo čistili pred svojim pragom in v naši “hiši” potem ne bomo mogli živeti polnovrednega življenja in tudi ne bomo imeli moči nad manifestiranjem v tej realnosti. Celoten postopek in vaje sem opisala v knjigi. Prosim razumite me, to je bil MOJ postopek in MOJ način, za katerega mislim, da vam bo blizu in vam lahko pomaga. Ni nujno, da bo resoniral z vami, če ne, potem bo za vas bolj primerna kakšna druga metoda in tudi to je v redu. Kot pravim v knjigi, kjer citiram dobro prijateljico: “Vsak vzame od tega to, kar potrebuje.”